Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Halloweentraining

november 1, 2023 @ 17:45 19:00

Op zaterdag 31 oktober is het zover: een spookachtige Halloween-training op de atletiekbaan speciaal voor de jeugd! We hebben een angstaanjagend leuke dag gepland vol spannende activiteiten om in de feestelijke sfeer te komen.

Vanaf het moment dat de zon ondergaat en de maan hoog aan de hemel staat, zullen we de atletiekbaan omtoveren tot een mysterieus en griezelig terrein. Je kunt je verheugen op een training vol uitdagingen en verrassingen, allemaal in het teken van Halloween.

Image Not Found

Om de feestvreugde compleet te maken, moedigen we alle deelnemers aan om verkleed naar de training te komen. Dus trek je meest angstaanjagende kostuum aan, of verander in je favoriete monster, heks of spook! Laat je creativiteit de vrije loop en verras ons met je enge outfit.

We hopen dat jullie allemaal enthousiast zijn om met ons mee te doen aan deze griezelige Halloween-training. Vergeet niet je ouders en vrienden uit te nodigen om te komen kijken naar jouw fantastische prestaties en angstaanjagende outfit. Het belooft een onvergetelijke dag te worden vol sport, plezier en Halloween-spirit. We zien je graag op 31 oktober op de atletiekbaan!